Aan het Zeevangsdijkje in Kwadijk worden de getoonde woningen aangeboden. Het bestemmingsplan voor de woningen is onherroepelijk. Dit betekent dat de vergunningsaanvragen voor de woningen binnen 8 weken door de gemeente worden verstrekt. De verwachting is dat dit najaar de bouw van de woningen start, om rond de zomer van 2019 de woningen op te leveren. De voorkeur wordt gegeven om de getoonde woningen te bouwen. Informatie over het project kunt u verder ontvangen via makelaardij Sopar: 0299-420097.

Naam Purmerend Kwadijk Hobrede Middelie Axwijk
Kavel 1 2 3 4 5
Oppervlakte kavel in m2 602 646 576 510 555
Netto oppervlakte woning GBO in m2 126,8 100,3 130 111,7 111,7
Aantal kamers en onbenoemde ruimten 6 5 9 5 5
Prijs V.O.N. Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Status Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht Verkocht
Prijs V.O.N: De getoonde prijzen zijn een optelsom van onderstaande bedragen:
1. U koopt het eigendomsrecht van het perceel grond inclusief de notaris- en kadastrale kosten en overdrachtsbelasting. Een losse aanneming overeenkomst, voor het bouwrijp maken van het perceel, is inclusief de door u te betalen V.O.N. prijs van de kavel.  
2. De losse aanneming overeenkomst bestaat uit: uw opdracht voor de sloop van de opstallen, sanering, bouwrijp maken van de kavel, uitgraven van de bouwput voor de fundering inclusief het aanbrengen van een werklaag zand, aanvullen van de fundering, afwerken van de kavel na de bouw van de woning met grond en ca.20 m² zand voor een terras en 20m² betongranulaat voor de parkeerplaatsen, aansluiting hemelwaterafvoer van het bouwvlak tot de sloot, bestrating van het gemeenschappelijk erf aan de voorzijde (kavel 2,3,4,5) aansluitpunt riool tot bouwvlak. 
3. De bouwkosten van de woning volgens opgave van bouwbedrijf Hof, exclusief opties en meerwerk, gemeentelijke leges, aansluitingskosten van de NUTS. 
Richtprijs grotere woningen: De meerkosten voor extra woonruimte zijn circa €2000.- per m2. 25 m2 extra woonruimte kost circa €50.000,-

Technische informatie

Algemeen:
Op het perceel worden vijf woningen gebouwd. Elke woning heeft een eigen identiteit en mogelijkheden, binnen de regels van het bestemmingsplan en de welstandsnota. De verschillende kavels hebben alle een bouwvlak. Op dit bouwvlak wordt het hoofdgebouw van de woning geplaatst. De verschillende kavels hebben maximale goot- en nokhoogtes en het hoofdgebouw van de woning kan een maximale inhoud van 715m3 krijgen. Naast, bij, achter of aan het hoofdgebouw kunnen bijgebouwen worden gebouwd, met een maximale oppervlakte van 60m2 met een goot van maximaal 3 meter en een nokhoogte van 6 meter. Vergunningvrij zijn aanbouwen met een plat dak, dakkapellen aan de achterzijde en diverse bouwwerken als schuurtjes op 4 meter afstand van de woning. Kortom er zijn ruime mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren op het Zeevangsdijkje!

De getoonde V.O.N. prijzen zijn een optelsom van de volgende bedragen:

1. Het eigendomsrecht van de kavel, inclusief de notaris- en kadastrale kosten en overdrachtsbelasting. Mandelig eigendom of oprichting en lidmaatschap VVE van de gezamenlijk te gebruiken zaken als de toegangsweg. Dit bedrag voldoet u bij het transport van de kavel.

2. Het totale bedrag van een aanneming overeenkomst met de firma Jonk BV te Kwadijk voor het bouwrijp maken van het perceel inclusief 21% BTW en bestaat uit: uw opdracht voor het opruimen van de opstallen, bodemonderzoeken, evt. geluidsrapport, eventuele sanering, bouwrijp maken van de kavel, uitgraven van de bouwput voor de fundering, inclusief het aanbrengen van een werklaag zand, aanvullen van de fundering, afwerken van de kavel na de bouw van de woning met grond en ca.30 m2 zand voor een terras en 30 m2 betongranulaat voor de parkeerplaatsen, aansluiting hemelwaterafvoer van het bouwvlak tot de sloot, bestrating van het gemeenschappelijk erf aan de voorzijde, aansluitpunt riool tot de woning. Het aan- en afvoeren van grond en het aanvullen van de funderingssleuven / grond rondom de woning. Dit bedrag voldoet u bij het transport van de kavel.

3. De gemeentelijke leges en de aansluitingskosten van de NUTS: gas, water, elektra, telefoon, c.a.i. betaalt u rechtstreeks aan de gemeente c.q. de de aanbieder van de NUTS voorziening. Deze bedragen voldoet u tijdens de bouw van de woning.

4. De kosten voor het bouwen van de woning volgt uit de aannemingssomereenkomst met Bouwbedrijf C.L. Hof BV te Grootebroek en zijn inclusief 21% BTW en reiskosten. Alle prijzen van deze aannemingsovereenkomst zijn vast tijdens de bouwperiode tot de oplevering. De woning is tijdens de bouw verzekerd met een C.A.R.- verzekering tot de oplevering. Aansluiting bouwwater- en bouwstroom en verbruik tijdens de bouw is inclusief. Schoonhouden van de bouwplaats en afvoeren bouwafval is inclusief. Architectenkosten voor tekenwerk, inclusief aanvragen bouwvergunning. constructeurskosten voor het maken van de sterkteberekeningen, inclusief het maken van de benodigde sonderingen.De woning wordt gebouwd onder een Woningborg certificaat. Dit bedrag voldoet u tijdens de bouw van de woning.

Alle hieronderstaande werken en materialen zijn bij de aannemingsovereenkomst van de woning inbegrepen. Uitzonderingen worden apart vermeld.

Exclusief:
– straatwerk eigen kavel, tuinaanleg, erfafscheiding
– binnenschilderwerk
– keuken

Inclusief:
Heiwerk en fundering:  leveren en heien van betonnen heipalen, vierkant 220 x 220 mm, lengte volgens opgave constructeur  fundering en wapening volgens tekening en berekening constructeur. Een andere heimethode is verrekenbaar.

Riolering
De riolering word uitgevoerd met pvc buis.

Vloeren
Begane grondvloer is een geïsoleerde betonnen ribcassetevloer, RC 3,5 m2 K/W.
1e verdiepingsvloer is een betonnen kanaalplaatvloer, 20/ 26 cm dik. 2e verdiepingsvloer is een betonnen kanaalplaatvloer, 20/ 26 cm dik (goothoogte 6 m1). Zoldervloer is een balklaag in het zicht (goothoogte 3 m1).

Metselwerk
Binnenspouwbladen en binnenmuren van de begane grond worden uitgevoerd in Howi- betonsteen blokken, 10, 12, of 20 cm dik.
Vuilwerklateien boven alle raam- en deurkozijnen.
De buitenmuren zijn uitgevoerd in baksteen, stelpost € 420,- incl. 21% btw/ 1.000 stuks.
Het metselwerk is standaard uitgevoerd in 1/2 steensverband, in waalformaat.

Isolatie
Buitenspouwmuren isoleren met Rockwool o.g. 135 mm dik, RC 4,5 m2.

Voegwerk
Buitenmuren schoonwerk afgevoegd, licht verdiept uitgevoerd.

Raamdorpels
Zwart of bruin verglaasde raamdorpelstenen, afmeting 10 x 16 cm voorzien van einddorpels met waterhol, afgevoegd.

Buitengevelkozijnen
De buitengevelkozijnen en deuren van hardhout Meranti o.g. en alle inklimbare draaiende ramen en deuren voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk. De buitengevelkozijnen zijn in de grondverflaag 100 mu gespoten. Voor de voordeur is een stelpost opgenomen van € 600.- incl. 21% btw (standaard voordeur). Voorzien van standaard deurbeslag.

Kapconstructie
Het dak is uitgevoerd met een geïsoleerde kapconstructie, dakisolatie Rockwool o.g. 245 mm dik, RC 6.0 m2 K/W. De binnenzijde van de kap is afgewerkt met Meranti platen, onbehandeld. Platte daken zijn uitgevoerd met een balklaag in het zicht, Vuren balken, geschaafd, afmeting volgens constructeur. Voorzien van PIR- isolatieplaten, bestaande uit Pellos Floor platen 18 mm dik, met PIR- isolatie 155 mm dik, RC 6.0 m2 K/W.

Goot- en boeidelen
De goot- en boeidelen zijn uitgevoerd in Red Cedar, in de grondverflaag 100 mu gespoten.
De gootplafonds zijn uitgevoerd in Okoumé 10 mm dik, dubbelzijdig gegrond 80 mu gespoten.

Dakbedekking
Keramische pannen. Inclusief benodigde hulpstukken, vorsten, kantpannen en Klöber ondervorsten o.g. Platte daken uitgevoerd met een 2- laags bitumineuze dakbedekking, inclusief benodigde afvoeren. Randafwerking met dubbele kantstroken en een aluminium daktrim.

Buitenbeglazing
De woning is voorzien van HR++ gasgevuld isolatieglas.

Buitenschilderwerk
De buitenzijde van de woning wordt afgeschilderd in 1- laags Alkydhars verf vochtregulerend. Fabricaat Sigma of Sikkens.
Gibo- wanden
Op de 1e verdieping zijn de niet- dragende scheidingswanden uitgevoerd in Gibo- lijmblokken 70 mm dik, behangklaar opgeleverd.

Binnendeurkozijnen
Op de begane grond en de 1e verdieping houten opdek binnendeurkozijnen, exclusief bovenlicht. In de grondverflaag 80 mu gespoten.

Alle hier onderstaande werken en materialen zijn bij een afgebouwde woning inbegrepen. Uitzonderingen worden apart vermeld.

Afwerkvloeren
Op de begane grond en de 1e verdieping is de vloer afgewerkt met een zand- cementvloer
50 mm dik. De 2e verdiepingsvloer afgewerkt met een zand- cementvloer 50 mm dik (goothoogte 6 m1).

Stucwerk
Alle Howi- betonsteen/ Poriso wanden zijn gestuukt, behangklaar opgeleverd. Wanden voorzien van gipsplaten zijn onbehandeld.

Spacwerk
Alle betonplafonds zijn afgewerkt met wit spackspuitwerk. Boven het tegelwerk in het toilet is het afgewerkt met wit spackspuitwerk. Gipsplafonds zijn onbehandeld.

Trappen
Begane grond, vaste vuren open trap naar de 1e verdieping.
1e verdieping, vaste vuren open trap naar de zolder (goothoogte 6 m1).
De trappen zijn in de grondverflaag 50 mu gespoten en inclusief slijtstrip, traphekwerk en leuning in de standaarduitvoering. Vlizotrap naar de zolder (goothoogte 3 m1).

Binnendeuren
De opdek binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van opdek binnendeuren, afgelakt. Afmeting 88 x 231,5 cm en de meterkast, afmeting 73 x 231,5 cm kleur Alpine wit. Voorzien van standaard deurbeslag.

Aftimmering
De balklagen van de platte daken en de zoldervloer zijn aan de onderzijde voorzien van rachelwerk + gipsplaten, onbehandeld. De vlieringsvloer is afgewerkt met Pellos Floor platen. Plafond- en vloerplinten en architraven uitgevoerd in Meranti, gegrond. De vensterbanken zijn uitgevoerd in waterwerend MDF, gegrond.

Badkamer en toilet
De badkamer is voorzien van standaard tegelwerk tot plafond toe betegeld, inclusief vloertegelwerk.Toilet is voorzien van tegelwerk tot 1.20 m1 hoog betegeld, inclusief vloertegelwerk. Stelpost voor aankoop tegels is € 22.- incl. 21% btw/ m2. Stelpost voor aankoop van het sanitair is € 2.000.- incl. 21% btw, inclusief 2 stuks hangende toiletten. Het leidingwerk + montage van het sanitair is inclusief.

Loodgieterswerk
Er wordt een complete warm- en koudwaterinstallatie aangelegd, uitgevoerd in kunststof leidingwerk naar diverse tappunten. De waterleiding wordt aangelegd volgens de geldende voorschriften. De warmwaterleiding wordt aangelegd vanaf de warmwatervoorziening.
De goten zijn voorzien van zink, uitgevoerd met zink 14 (blank). De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd met PVC buis (kleur grijs).

CV- installatie
De woning wordt voorzien van een HR- combiketel, fabricaat Intergas, type KombiKompakt HReco 36 voorzien van een energiezuinige A- label pomp. Verwarming vind plaats door middel van paneelradiatoren in diversen vertrekken. De temperatuurregeling geschiedt d.m.v. een kamerthermostaat. De woning is voorzien van een gasleiding vanaf de gasmeter tot op de HR- combiketel en een afgedopte aansluiting in de keuken t.b.v. het gasfornuis.

PV- panelen
De woning wordt standaard voorzien van de uit de EPC berekening benodigde aantal stuks polykristallijne PV- panelen met een minimale opbrengst van 250 Wp per paneel. Deze panelen worden zo veel mogelijk zuidelijk georiënteerd op het schuine dak van de woning aangebracht. De panelen worden via een omvormer aangesloten op het lichtnet. De PV-panelen zijn verrekenbaar.

Elektrische installatie
De woning is uitgevoerd met een elektrische installatie volgens de Nederlandse richtlijnen, NPR5310 en de NEN 1010. De standaard installatie bestaat uit standaard schakelmateriaal merk Jung, type AS500 geheel inbouw, een groepenverdeler met 3 groepen voor de algemene installatie en een groep voor de wasmachine. Verder zijn in de woning 3 loze leidingen vanuit de meterkast aanwezig, een voor een datakabel, een voor een antennekabel en een voor elektrisch koken. Tevens is er een loze leiding van de verwarmingsketel naar de thermostaat en een voordeurbelinstallatie inbegrepen.

Mechanische ventilatie
De mechanische ventilatie wordt conform het bouwbesluit aangebracht. Er wordt een ventilatie warmtepomp geplaatst van het fabricaat Inventum, type Ecolution Combi 50. Deze ventileert zowel de keuken, het toilet en de badkamer. De teruggewonnen warmte uit de ventilatielucht wordt via de warmtepomp afgegeven aan de cv- installatie en warmwatervoorziening. (n.v.t. bij stadsverwarming).

Energie prestatie norm
De woning voldoet aan de EPC norm 0.4.

Het gelijktijdig bouwen van een garage- berging
Indien overeengekomen tevens een garage- berging te bouwen zijn alle hieronder genoemde bewerkingen en materialen inbegrepen.
– Bovenkant garagevloer komt ± 2 cm lager t.o.v. de woonkamervloer of op gelijke hoogte.
– Bouwput ontgraven, uitkomende grond opslaan op bouwterrein.
– Riolering van pvc tot 1 m1 buiten de gevels en hemelwaterafvoeren conform tekening
– Gerekend betonnen heipalen vierkant 220 x 220 mm, lengte 10 m1 lang verrekenbaar.
– Fundering en wapening volgens tekening en berekening constructeur.
– Begane grondvloer is een geïsoleerde betonnen ribcassetevloer, RC 3,5 m2 K/W.
– Buitengevels van baksteen schoonwerk aan de binnen- en buitenzijde afgevoegd.

De aankoopprijs van de gevelstenen is gelijk als voor de woning.
– Kozijnen en loopdeur van Hardhout Meranti o.g.
– 1 standaard stalen kanteldeur, fabricaat Novoferm o.g. afmeting 237 x 212 cm standaard fabriekskleur.
– Dakbalklaag Vuren, geschaafd, afmeting volgens constructeur, balklaag in het zicht.
– Dakbeschieting Pellos Floor platen 18 mm.
– 2- laags bitumineuze dakbeddeking, inclusief benodigde afvoeren, randafwerking met dubbele kantstroken en een aluminium daktrim.
– Boeidelen in Red Cedar.
– Buitenschilderwerk gelijk als voor woning, beglazing HR++ gasgevuld isolatieglas.
– Elektrawerk: 1 standaard lichtpunt en 1 standaard geaardwandcontact
– Bij een geïsoleerde garage is het dak uitgevoerd met een RC 3,5 m2 K/W.